Moravský vrabec s bramborovými noky - porce
Detailní popis produktu
Složení: vepřové maso 35 %, zelí kysané 21 % ((zelí bílé, jedlá sůl, kmín, pitná voda, DISIŘIČITAN DRASELNÝ E224), cibule, kmín, jedlá sůl, PŠENIČNÁ MOUKA, vepřové sádlo škvařené, cukr) ), cibule, pečená šťáva (pitná voda, vepřové maso a kosti, cibule, bobkový list, pórek, mrkev, CELER, pastinák, bílé víno (OXID SIŘIČITÝ), pepř, jedlá sůl, česnek) ), pepř, jedlá sůl, česnek
Návod na přípravu: Sáček vložíme do vody a ohříváme při 90°C. Po 10 minutách odstřihneme celou horní část sáčku a servírujeme.
Skladování: při teplotě 0-5°C
Složení: brambory 56%, PŠENIČNÁ MOUKA, jedlá sůl.
Návod na přípravu: Sáček vložte do vody a ohřívejte při 90°C. Po 15 minutách odstřihněte celou horní
Skladování: při teplotě 0-5°C
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.